Purolett twin heater

Purolett twin heater

Förbränningstoalett

För fritidshuset, familjen, jaktstugan, gäststugan, strandstugan eller varför inte övervåningen

PUROLETT  TWIN HEATER,,dubbla värmeslingor

Förbränningstoalett.

Så här fungerar den
Man öppnar toalocket lägger i en toapåse som man gör sina behov i när man sen trycker ner spolspaken öppnas en fallucka och allt hamnar i brännkammaren.
Nu är det dags att vrida timern till start. När förbränningen startar kokar först vätskan bort och när det är helt torrt brinner det andra upp och lämnar lite aska. Det blir ungefär en kaffekopp aska efter att hela familjen använt sin
 PUROLETT TWIN HEATER  i en månad.
Fläkten fortsätter att gå tills det har svalnat.

En förbränningstoalett förbränner urin och fekalier vid hög temperatur och avfallsprodukten blir endast en liten mängd aska.
Förbränningen sker i en sluten brännkammare och avgaserna leds ut genom ett frånluftsrör. Förbränningstoaletter är en helhetslösning där avfallet inte transporteras vidare såsom andra toalettsystem kräver. Lösningen är miljövänlig, luktfri och hygienisk. Förbränningstoaletter är en populär lösning för fritidshusägare i Norden eftersom den varken kräver indraget vatten, avlopp eller latrintömningar.

Med sitt slutna luftsystem påverkar Purolett inte ditt inomhusklimat. Purolett Twin Heater använder inte eventuellt uppvärmd luft inifrån till sin förbränning utan tar luften den behöver utifrån.  

Beställ ditt exemplar här

2020-02-25 08:11
Totalsumma:
    Till kassan
    (0)